U poslovnici FRAK na Jelašima je 08.09.2018. održan Dan otvorenih vrata kojem je prisustvovao velik broj građana, poslovnih partnera i svih onih koji žele urediti svoj dom kvalitetnim proizvodima poznatih brandova.

otv vrata 3 2018
Foto: Robert Fajt , KAportal

Sudjelovalo je mnoštvo izlagača koji su svojim znanjem i iskustvom te kvalitetom svojih proizvoda privukli građane da lijep i sunčan dan provedu u prostorima našeg salona.
Posjetitelje su dodatno privukli veliki popusti na pelete, opremu za centralno grijanje i uređenje kupaonica te alate.
Za naše smo vjerne kupce i poslovne partnere pripremili i gastro kutak u kojem su se mogli opustiti i uživati u ugodnoj atmosferi.

 

otv vrata 2 2018
Foto: Robert Fajt , KAportal

 


Faktor iznenađenja je bila tombola koja je razveselila malene i odrasle. Svi koji su u njoj sudjelovali otišli su kući radosni i s lijepim nagradama.

Ovim putem bismo se zahvalili našim poslovnim partnerima, klijentima i građanima što su nas svojim dolaskom podržali u organizaciji našeg već tradicionalnog Dana otvorenih vrata . Ujedno bismo pozvali građane da nas posjete u našim poslovnicama do 30.09.2018. te ostvare kupnju opreme za centralno grijanje i uređenje kupaonica uz velike popuste za gotovinu i kartično plaćanje.

 

Vaš FRAK d.o.o.