FRAK d.o.o.

Tvrtka FRAK je osnovana 1994. godine. Ostvareni uspjeh tvrtka duguje svojim vlasnicima i osnivačima Ružici i Dragi Fudurić te cijelom timu predanih i stručnih suradnika.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj poslovanja i asortiman proizvoda te edukaciju i usavršavanje djelatnika, tvrtka se uspjela etabilirati kao vodeća montažerska kuća na području Karlovačke županije. Otvaranjem moderno uređenih trgovina u Karlovcu i Slunju djelovanje tvrtke je prošireno na segment maloprodaje i veleprodaje.

U prodajnim salonima je ponuđen velik izbor vodovodnog materijala, opreme za centralno i solarno grijanje, opreme za plin i klimatizaciju.

Vizija

Vizija tvrtke je kontinuiran rast ostvaren ulaganjem u edukaciju zaposlenika, tehnološku modernizaciju poslovanja i praćenje trendova na području grijanja, klimatizacije, obnovljivih izvora energije i uređenja kupaonica te razvojem dugoročnog odnosa s kupcima, uzimajući pritom u obzir ispunjavanje njihovih potreba i očekivanja.


Misija

Misija FRAK-a je ponuditi klijentima kompletnu uslugu pri uređenju kupaonica i ugradnji sistema grijanja po sistemu "Ključ u ruke".

Kako bi ostvarili svoju misiju tvrtka usvaja znanja lidera iz svih područja svoje djelatnosti na europskom tržištu.

Riječ direktora

Ovim putem bih se zahvalio svim strankama na ukazanom povjerenju.

Trudit ćemo se i dalje zadržati vaše povjerenje, bit ćemo ustrajni i pokazati kako nam je stranka uvijek na prvom mjestu i da nam je najbitnije
vaše zadovoljstvo našom izvršenom uslugom.
Zahvaljujem se na posjeti naših stranica.

- S poštovanjem, Dragan Fudurić, direktor logo krug2 -

Zaposlenje

frak

Zaposlenje

Ako želite postati dijelom FRAK tima
te svojim znanjem i iskustvom
pridonijeti razvitku naše tvrtke,
pošaljite nam svoj životopis.
E mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Adresa: Jelaši 70, 47 000 Karlovac